შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი გაადნეთ და გააგრიელთ. აურიეთ ერთმანეთში შაქარი და შაქრიანი ვანილი. სამუშაო ზედაპირზე მოაყარეთ შაქარი და ცომი ოთკუთხედად გააბრტყელეთ.(დაახლ:30-30)წაუსვით ცომს კარაქი და მოაყარეთ შაქრის ნახევარი. ცომი ორი მოპირდაპირე ბოლოდან შუსკენ თანაბრად გადაახვიეთ და როდესაც ხვეულები ერთმანეთში მიუახლოვდება, მსუბუქად დააწექით. დახვეული ცომი 20 წთ შედგით მაცივარში.გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ცომი დაჭერით 1/2 სმ-ის სისქის ნაჭრებად და ცალი მხარე დარჩენილ შაქარში ამოავლეთ. დაალაგეთ ნაჭრები ცხიმწასმულ ფორმაზე ისე, რომ შქრიანი მხარე ზემოთ მოექცეს, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 15 წთ. შემდეგ ნამცხვრები ამოატრიალეთ და კიდევ 5 წთ აცხვეთ.
მარწვის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი