შემადგენლობა:
მომზადება:
თევზი გარეცხეთ ცივ წყალში, გააშრეთ ხელის გადასმით, ზევიდან მოასხით ლიმონის წვენი და დატოვეთ
15 წუთით. შემდგ გაწმინდეთ, შეაზავეთ მარილით და დადეთ დიდი ცხიმწასმულ ლანგარზე.
გარეცხეთ სტაფილო, ნიახური, კარგად გაასუფთვთ პრასი,სოკო და წითელი კომბოსტო. დაჭერით ბოსტნეული
გრძელ წვრილ ნაჭრებად და თევზს გარშემო შემოუწყვეთ.
მარილით და პილპილით შეაზავებულ ბოსტნეულს ზემოდან მოასხით გამდნარი კარაქი, გადააფარეთ
ფოლგა და შედგით ღუმელში. აცხვეთ დაახლოებით 35 წთ.
რიზოტო ბოსტნეულით და ზღვის პროდუქტით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი