ნიგვზიანი ხარჩო

ნიგვზიანი ხარჩო შეგიძლიათ პამიდვრის გარეშეც მოამზადოთ.სასურველია, მიირთვათ 

ღომთან ან მჭადთან ერთად.!

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცი გაასუფთავეთ ,გარეცხეთ, დაჭერით პატარა ნაჭრებად და მოხარშეთ. ხარშვისას არ

დაგავიწყდეთ დროდადრო ქაფის მოცილება. ხორცის ნაჭრები ამოიღეთ ქვაბიდან. ნახარში

გაატარეთ საცერში ან მარლაში. პამიდორს გააცალეთ კანი და გახეხეთ. ხახვი დაჭერით წვრილად

და მოშუსეთ ტაფაზე კარაქში გახეხილ პამიდრთან ერთად. დაუმატეთ ცოტაოდენი ბულიონი.

ნიოგი,ნიორი,ხარჩოს სუნელი და დაღერღილი წიწაკა გაატარეთ ხორცაკეპში და დაასხით იმდენი

ბულიონი,რომ მიიღოთ შესქელებული მასა. ნიგვზიან ბულიონში ჩააწყვეთ ხორცის ნაჭრები

და წამოადუღეთ. შეკაზმეთ მარილით.

ნიგვზიანი ხარჩო

4.5 (90%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორციანი სუპი ვერმიშელით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი