ნიგვზიანი ტორტი

შემადგენლობა:

მომზადება:

2 ცალი კვერცხი გავთქვიფოთ 2ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილთან ერთად სევურიოთ 2ს.კ თაფლი, 2ჩ.ჭ თბილი რძე და ავთქვიფოთ. ჩავაყაროთ სოდა-გახსნილი ძმარში,ვანილი, 4ჩ.ჭ  ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, გავყოთ სამ ნაწილად და ცალ-ცალკე გამოვაცხოთ.

ფორფოტებს წავუსვათ კრემი, დავალაგოთ ერთმანეთზე,ზემოდან დავფაროთ  შოკოლადის მინანქრით.

კრემი მოვამზადოთ შემდეგნაირად: მიქსერით კარგად გავთქვიფოთ 300 გრ კარაქი, თანდათან შევაზილოთ 1ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილი, 1 ჩ.ჭ არაჟანი, 1 ჩ.ჭ გატარებული ნიგოზი.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი