შემადგენლობა:
მომზადება:
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავაყაროთ შაქრის პუდრა და ავრუიოთ კვერცხსი ცილაში. მირEბული მასიდან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები.
ცხელ წყალში გავხსნატ შოკოლადი, დავდგათ ცეცხლზე და ვადუღოთ, სანამ კარგად არ შესქელდება. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ამოვავლოთ თითოეული ნიგვზის ბურთულა შოკოლადში, მაშინვე შაქრის ფხვნილში და დავალაგოთ პერგამენტგადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე. შევდგათ დაბალ ცეცხლზე გახურებულ გაზქურაში 10 წუთი და გამოვიღოთ.
მიწისთხილის კარაქი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი