შემადგენლობა:
მომზადება:
მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები: ბადრიჯანი, ნიგოზი,ხახვი და სანელებლები. ბადრიჯანი მოგრძო,თხელ ნაჭრებად დაჭერით და მარილი მოაყარეთ. 15-20 წუთის სემდეგ ბადრიჯანი გაწურეთ. ტაფა გააცხელეთ, ზეთი დაასხით და ბადრიჯანი
ორივე მხრიდან შეწვით. ნიგოზი ორჯერ გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში,
დაუმატეთ ყველა სანელებელი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიორი და აზილეთ
. შემდეგ დააყარეთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მწვანე წიწაკა.
ნიგვზიანი მასა ბადრიჯანს წაუსვით. ბადრიჯანი გადაკეცეთ და ნიგოზი ზემოდანაც წაუსვით.
ნიგვზიანი ბადრიჯანი შეგიძლიათ რულეტივით გადაახვიოთ,
ორად გადაკეცოთ ან ორი ცალი შემწვარი ბადრინანი ერთმანეთზე მოათავსოთ.
ბადრიჯანი ნივრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი