ნაყინი მარწყვით

უგემრიელესი ნაყინი მარწვით..! 

მომზადება:

4 კვერცხის გულისა და 2 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილისგან გავაკეთოთ გოგლიმოგლი, დავამატოთ 4 ჭიქა რძე, დავდგათ ცეცხლზე და  ვთქვიფოთ. შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან, განვაგრძოთ თქვეფა და ჩავასხათ 5 ჩ.ჭ დასრესილი მარწყვიდან გამოწურული წვენი. შემდეგ გავყინოთ ჩვეულებრივი წესით.

ნაყინი მარწყვით

4.8 (96.67%) 12 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტირამისუ ბანანით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი