მომზადება:
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი კარგად ავთქვფიოთ.
დავასხათ 400 გრ არაჟანი და კვლავ ავთქვფიოთ მიქსერით.
დავამატოთ 1 ქილა შედედებული რძე, გახსნილი 1 ლიტრ ადუღებულ,
გაგრილებულ წყალში ან 1 ლიტრ რძეში, ვანილი, ცოტა ლიმონის ცედრა და შევდგათ საყინულეში.
გამზადებულ ნაყინს მოაყარეთ მოხალული თხილი გემოვნების მიხედვით.
რულეტი ვაშლის ჯემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი