ნამცხვარი ჯემით

მარტივი და გემრიელი სამარხვო ნამცხვარი.! 

შემადგენლობა:

მომზადება:

პურის ფქვილს დავამატოთ შაქარი, ზეთი, სოდა ძმრით ათქვეფილი,თბილი წყალი, ვანილი და კარგად ავურიოთ ხის კოვზით, შემდეგმომზადებული ცომი დავასხათ პერგამენდაფარებულ, ცხიმწასმულგამოსაცხობ ფორმაზე, შემდეგ ცომზე კოვზით ერთმანეთისგანდაცილებით დავასხათ ჯემი, შევდგათ 180–200* ტემპერატურაზეგაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 20–25 წუთისგანმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა, ქოქოსის ფანტელები ან წვრილად დაჭრილი თხილი.

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მაფინები გოგრით და შვრიით