შემადგენლობა:
კრემი:
მომზადება:
ბისკვიტისთვის განკუთვნილი კარაქი და შაქარი კარგად ავთქვფიოთ, დავუმატოთ კვერცხი და სოდა ძმრით. შევურიოთ არაჟანი ფქვილი და გაავიტანმოთ ვცხიმწასმულ ფორმაში.
გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 30-35 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავაგრილოთ და ჭიქით ამოვჭრათ წრეები. დარჩენილი ბისკვიტი დავფხვნათ.
დარბილებული კარაქი კარგად გავთქვიფო. ნელ-ნელა დავუამტოთ შესქელებული რძე, ბოლოს შევურიოთ ვანილი. გამოჭრილი ბისკვიტის წრეები ჰორიზონტალურად გვჭრათ, შუაში, ზემოდან და გვერდებზე წავუსვათ კრემი და ამოვავლოთ დაფხვნილ ბისკვიტში.
მარწყვის ტორტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი