შემადგენლობა:
მომზადება:
გავაკეთოთ გოგლიმოგლი. დავუმატოთ კაკაო, ავურიოთ კარგად. გავადნოთ 6 ს.კ კარაქი, დავუმატოთ მაწონი, სოდა ძმრით, დავუმატოთ გოგლიმოგლში და ავურიოთ კარგად. შემდეგ დავუმატოთ ფქვილი და ცოტა მარილი. გავყოთ ოთხად ( მეხუთე ნაწილი თვზე მოსაყრელად). გამოვაცხოთ ცალ-ცალკე.
კრემი:
1 ქილა შედედებული რძე და 200 გრ კარაქი ავურიოთ მიქსერით. წავუსვათ ფენებს შორის და დაჭრილი ნიგოზი გამოვიყენოთ მოსართვად.
გახსნილი ნიჟარა |
ეს ნამცხვარი გემრიელია ნეტა? 🙂