ნამცხვარი ” ნიგოზი”

შემადგენლობა:

მომზადება:

ავთქვიფოთ კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად, დავუმატოთ გამდნარი და შეგრილებული კარაქი.

შემდეგ ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ნიგოზი და ფქვილი, ცომისგან მოვამზადოთ

ბურთულები. დავაწყოთ კარაქწასმულ ტაფაზე, ხელით ოდნავ გავაბრტყელოთ და შევდოთ ღუმელში

გამოსაცხობად, სანამ არ შეყვითლდება.

ნამცხვარი ” ნიგოზი”

4.3 (85.65%) 46 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ვაშლის და გოგრის პუდინგი





ამ რეცეპტს აქვს 1 კომენტარი

  1. სახელი*ნანა ხუცისჰვილი says:

    მაგარია

დატოვეთ კომენტარი