შემადგენლობა:
მომზადება:
200 გრ კარაქი კვერცხთან და შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგად ავთქვფიოთ. დავუმატოთ 1 ჩ.ჭ არაჟანი, სოდა, ძმარი, 2.5 ჭიქა ფქვილი და მოვზილოთ ცომი.
საშუალო ზომის ლიმონს გადავავლოთ ადუღებული წყალი, კანიანად გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, ავურიოთ 1 ჩ.ჭ შაქრის ფხვნილში.
ცომი გავყოთ ორ ნაწილად. პირველი გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ ყალიბში, დავადოთ ლიმონის მასა. ცომის მეორე ნაწილი გავაბრტყელოთ და დავაფაროთ ზემოდან. ნაპირები კარგად შემოვუსწოროთ, რომ ლიმონის მასა არ გამოვიდეს. შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად. როცა გამოცხვება, ზემოდან წავუსვათ თეთრი მინანქარი.
ატმის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი