შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხს და შაქარს ერთად ავთქვეფთ, დავუმატებთ არაჟანს სოდით, გამდნარ მარგარინს ან კარაქს, ზეთსა და ვანილს. ბოლოს კი ფქვილს ავურევთ. ფქვილი იმდენი იქნება საჭირო რომ ცომი ხელზე არ გეკრებოდეთ, რათა ნამცხვარი ფქვიერი გამოვიდეს. ცხიმწასმულ ტაფაზე ფქვილს მოაყრით და შემდეგ მასში ცომს გაშლით. წინასწარ გამზადებულ დაჭრილ ჩირს ზემოდან დაალაგებთ ისე, რომ ცომი მთლიანად დაფაროს, გამოცხობის შემდეგ შეგიძლიათ, შაქრის პუდრა მოაყაროთ ან შოკოლადის მინანაქარი მოასხათ.
ხაჭოს ღვეზელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი