შემადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხები ავთქვიფოთ. არაჟანში სოდა ავურიოთ, მერე კი, როცა აფუვდება, ისიც კვერცხს შევურიოთ. მწიკვი მარილი, ვანილი და ფქვილიც ჩავაყაროთ. კარგად ავურიოთ და ქაღალდჩაფენილ ფორმაში ჩავასხათ. ღუმელში შევდგათ და ნახევარი საათი ვაცხოთ. ამავდროულად, შოკოლადის მინანქარი მოვამზადოთ. ერთი ფილა შოკოლადი გავტეხოთ და ჯამში ჩავყაროთ. 5ს.კ წყალი დავასხათ და ცეცხლზე დავდგათ. როცა დუღილს დაიწყებს, კარაქი ჩავაგდოთ და მოვურიოთ. გამომცხვარ ბისკვიტს ქაღალდი მოვაშოროთ და ზემოდან ცხელი შოკოლადი გადავუსვათ.
შოკოლადის კრემი კონიაკით |