შემადგენლობა:
მომზადება:
ხალი ჯინჭარი უნდა გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და გავაშროთ. წვრილად დავჭღათ და გავწურავთ. კარგად უნდა გაიწუოს, რომ სიმწარე გაუვიდეს. ცოტა მარილსაც ჩავამატევთ. ჯამში ჩავყრით და გახეხილ ყველს დავაყრით. გამდნარ ერბოს და ხაჭოსაც შევურევთ და შიგთავსი უკვე მზად არის. რაც შეეხება ცომს, მაწონში სოდასა და ძმარს გავხსნით. ძალიან ცოტა მარილს ჩავაყრით და ფქვილს შევაზელთ. ცომი კარგად რომ მოიზილება, ტაფაზე გავაბრტყელებთ და შიგთავსს ჩავუდებთ. ღუმელში შევდგამთ და გამოვაცხობთ. ძალიან გემრიელი და ჰაეროვანი მხლოვანი გამოდის.
ხაჭოს პელმენი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი