მომზადება:
ავიღოთ მწვანე, მაგრამ უკვე სიმწიფეში შემავალი პომიდვრები, გავასუფთაოთ, გავრეცხოთ და ჩავაწყოთ პატარა კასრში მჭიდროდ. ფენებს შუა მოვათავსოთ ცერეცო, კამა და ალუბლის ფოთლები. მოვამზადოთ მარილწყალი შემდეგი პროპორციით: 10 კილოგრამ პომიდორზე 800 გრამი მარილი და დავასხათ პომიდორს ისე, რომ მთლიანად ფარავდეს. დავადოთ ხის სუფთა რგოლი და დავდოთ თავდაუხურავი. როდესაც დუღილი დამთავრდება და ქაფის დენა შენელდება, დავახუროთ ხუფი და შევინახოთ სარდაფში ცივ ადგილას.
მაკარონის სალათი სიმინდით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი