მწვანე ლობიო ფრანგულად

შემადგენლობა:

მომზადება:

ლობიოს მოაცილეთ წვერი და ბოლო, გარეცხეთ და დაამტვრიეთ.გაფცქვენით,გარეცხეთ და ოთხად

გაჭერით სოკოები. პომიდორს მოაცალეთ კანი, დაჭერით ლორი და ხახვი. ლორი მოათავსეთ თავახდილ

ჰერმეტულ ქვაბში. ხახვი  შეწითლებამდე მოშუშეთ ლორის ცხიმში, დაუმატეთ ლობიო, სოკო და პომიდორი,

შეაზავეთ მარილით, პილპილით და ქონდრით. ბოსტნეულს დაასხით წვენი, ქვაბს სახურავი დაახურეთ

და ადუღეთ 4 წთ. სუფრაზე მიტანის წინ ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი პარმეზანი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

წიწიბურას ბრაწულა





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი