შემადგენლობა:
მომზადება:
მწვანე ლობიო გავრეცხოთ, დავამტვრიოთ, მოვათავსოთ ზეთიან ქვაბში. დავამატოთ კაგაცლილი და
კუბიკებად დაჭრილი პომიდორი, დაჭრილი ხახვი, გაჭყლეტილი ნიორი, მოვაყაროთ
შაქარი,მარილი, დავასხათ წყალი, დავაფაროთ ხუფი და დავდგათ მაღალ ცეცხლზე 10 წთ.
ქვაბი კარგად შევანჯღრიოთ, დავუწიოთ ცეცხლს და მოვამზადოთ კერძი 20-25 წთ.
წიწიბურა ბრიუსელის კომბოსტოთი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი