შემადგენლობა:
მომზადება:
ეს სუპი ორნაირად შეიძლება მომზადდეს. ერთ შემთცევაში სტაფილო და კარტოფილი დაგვჭირდება, მეორე შემთხვევაში კი ამის გარეშეც შეგიძლიათ გააკეთოთ, თუკი სტაფილოს და კარტოფილს არ უზამთ, მაშინ მწვანე სუპი გამოვა. ავიღებთ დიდ ქვაბს და მჟაუნას ჩავჭრით. რაც მეტი მჟაუნა იქნება, სუპი მით უფრო მჟავე გამოვა. მოხარშულ კარტოფილებს შუაზე გავჭრით და ქვაბში ჩავყრით. დაჭრილი მწვანილი ცოცხლად უნდა ჩავაჭრათ და სტაფილო უნდა გავხეხოთ. ბოლოსკენ მოხარშულ კვერცხებსაც ჩაჭრილს ჩავყრით. გამორთვის მერე ზეითუნის ზეთს და მარილს ჩავამატებთ. შეგიძლიათ, არაჟანთან ერთად მიირთვათ.
თევზის ბულიონი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი