შემადგენლობა:
მომზადება:
ღვეზელის ცომს მოვაყაროთ ფქვილი და გავაბრტყელოთ.
დავაზომოთ საცხობ ფირფიტას და ზედმეტი ცომები
შეცდოთ ცოტახნით მაცივარში. ცალკე ჯამში ჩავყაროთ
კარგად გარეცხილი მოცვი, დავაყაროთ შაქარი, ლიმონის ცედრა,
მიხაკ-დარიჩინი, მარილი და კარგად ავურიოთ. მოცვი მოვათავსოთ ცომზე,
შემდეგ წვრილად დაჭრილი ცომები დავადოთ ზევიდან.
შემდეგ ცარიელ ადგილას ჩავდოთ კარაქი, მოვაყაროთ შაქარი და
15 წუთით შევდოთ მაცივარში, შემდეგ ღუმელში და გამოვაცხოთ.
გამაფხვიერებელი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი