შემადგენლობა :
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. შეურიეთ ერთმანეთს ფქვილი, კვერცხი, რძე , 3-4 ს/კ წყალი და 2 მწიკვი მარილი. ფორმას წაუსვით ცხიმი, ჩაასხით მიღებული მასა და მოაყარეთ მოცვი. აცხვეთ ღუმელში 30-40 წთ, სანამ ნამცხვრის გვერდები ხრაშუნა არ გახდება. მოაყარეთ შაქარი და დარიჩინი. სუფრასთან მიიტანეთ თბილი ნამცხვარი. მოცვის ნამცხვარს ძალიან უხდება რძიანი ყავა.
ყურძნის ნამცხვარი ფრანგულად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი