მოშუშული ხორცი

 შეწვით გემრიელად და განსხვავებურად ხორცი!

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ხორცი. შეაზავეთ მარილით, პილპილით და სათითაოდ ამოავლეთ მდოგვში. გაადნეთ კარაქი,

დაბრაწეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ხორცი.

დაამატეთ ლუდი და დაფნის ფოთოლი, თავზე დაახურეთ და ადღეთ 1 საათით.

მოშუშული ხორცი

1.5 (30%) 2 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი სულგუნი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი