შემადგენლობა:
მომზადება:
უმი კვერცხის გული, მზა მდოგვი, შაქარი, ისპანახის პიურე, ქინძი,ოხრახუში და ტარხუნა ჩავუშვათ თიხის ან
მომინანქრებულ ჭურჭელში და მოვურიოთ ხის სარევით. მას წვეთ-წვეთად დავუმატოთ ზეითუნის ან
მზესუმზირის ზეთი, შესქელების შემდეგ თანდათან დავაწუროთ ძმარი და კიდევ ვურიოთ. როდესაც ცომის
მსგავსად გასქელდება, დავაწუროთ ლიმონის წვენი. ვიხმაროთ მრავალნაირ ცივ კერძში, როგორც ცივი
საწებელი.
აკროშკა ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი