მდოგვის და მაიონეზის საწებელი

შემადგენლობა:

მომზადება:

უმი კვერცხის გული, მზა მდოგვი, შაქარი, ისპანახის პიურე, ქინძი,ოხრახუში და ტარხუნა ჩავუშვათ თიხის ან

მომინანქრებულ ჭურჭელში და მოვურიოთ ხის სარევით. მას წვეთ-წვეთად დავუმატოთ ზეითუნის ან

მზესუმზირის ზეთი, შესქელების შემდეგ თანდათან დავაწუროთ ძმარი და კიდევ ვურიოთ. როდესაც ცომის

მსგავსად გასქელდება, დავაწუროთ ლიმონის წვენი. ვიხმაროთ მრავალნაირ ცივ კერძში, როგორც ცივი

საწებელი.

 

მდოგვის და მაიონეზის საწებელი

2.7 (53.33%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აკროშკა ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი