შემადგენლობა:
მომზადება:
მაწონს დავუმატოთ წყალი და კარგად გავხსნათ ერთმანეთში. კვერცხი ავთქვიფოთ და ჩავყაროთ ფქვილი.
ბრინჯი მოვხაროთ ცალკე და წყალი გადავურიოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვხრაკოთ კარაქში.
დავუმატოთ წყალში გახსნილი მაწონი, მოხარშული ბრინჯი, ფქვილიანი კვერცხი, მარილი,
წვრილად დაჭრილი პიტნა და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე 5-87 წუთის განმავლობაში. თან განუწყვეტლივ
ვურიოთ.
საქონლის ხორცის ხარჩო |
მაცვნის სუპს უნდა კამაც