მარწყვისა და ნაღების ტორტი კრეკერებით

მასალა:

მომზადება:

გრძლად და თხლად დაჭერით მარწყვი (რამოდენიმე დაიტოვეთ ტორტის გასაფორმებლად) , დიდ ჯამში ათქვიფეთ 3 ჭიქა ნაღები შემდეგ დაუმატეთ შაქრის პუდრა და ვანილი ,  შემდეგ ისევ ათქვიფეთ. იმისთვის, რომ შევაერთოთ ტორტი მოსახერხებელი იქნება გამოვიყენოთ გამოსაცხობი ტაფა (ან პოდნოსი) . გამოსაცხობ ტაფას წაუსვით რამოდენიმე კოვზი ნაღები და ზემოდან დააწყვეთ პეჩენიები , შემდეგ ფენა კრემი და ფენა მარწყვი დაალაგეთ. იგივე გაიმეორეთ რამდენჯერმე . ბოლოს როცა პეჩენიებს დააწყობთ წაუსვით კრემი და გააფორმეთ მარწყვებით და შოკოლადი მოასხით ( შოკოლადის მოსამზადებლად აადუღეთ დარჩენილი 1/4 ნაღები და როცა ზედაპირზე ბუშტებს დაინახავთ ჩაყარეთ დაჭრილი შოკოლადი. დაელოდეთ შოკოლადი გადნეს და შეერიოს ნაღებს, შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან და მოასწით ტორტს) .

მარწყვისა და ნაღების ტორტი კრეკერებით

3 (60%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

მუსი წითელი ღვინით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი