მასალა:
მომზადება:
გრძლად და თხლად დაჭერით მარწყვი (რამოდენიმე დაიტოვეთ ტორტის გასაფორმებლად) , დიდ ჯამში ათქვიფეთ 3 ჭიქა ნაღები შემდეგ დაუმატეთ შაქრის პუდრა და ვანილი , შემდეგ ისევ ათქვიფეთ. იმისთვის, რომ შევაერთოთ ტორტი მოსახერხებელი იქნება გამოვიყენოთ გამოსაცხობი ტაფა (ან პოდნოსი) . გამოსაცხობ ტაფას წაუსვით რამოდენიმე კოვზი ნაღები და ზემოდან დააწყვეთ პეჩენიები , შემდეგ ფენა კრემი და ფენა მარწყვი დაალაგეთ. იგივე გაიმეორეთ რამდენჯერმე . ბოლოს როცა პეჩენიებს დააწყობთ წაუსვით კრემი და გააფორმეთ მარწყვებით და შოკოლადი მოასხით ( შოკოლადის მოსამზადებლად აადუღეთ დარჩენილი 1/4 ნაღები და როცა ზედაპირზე ბუშტებს დაინახავთ ჩაყარეთ დაჭრილი შოკოლადი. დაელოდეთ შოკოლადი გადნეს და შეერიოს ნაღებს, შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან და მოასწით ტორტს) .
მუსი წითელი ღვინით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი