მარწვის ნამცხვარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ჯამში მოათავსეთ  ფქვილი,გამაფხვიერებელი, შაქარი და კარაქი. კარგად ათქვიფეთ.

შემდეგ დაუმატეთ კვერცხი, ვანილი და განაგრძეთ თქვეფა. ბოლოს დაუმატეთ რძე და

კარგად ათქვიფეთ. მიღებული მასა მოათავსეთ მრგვალ საცხობ ფორმაში, ზემოდან

მოაწყვეთ მარწყვი, მოაყარეთ 2 ს.კ შაქარი. შედეთ ღუმელში 180 გრადუსზე  სანამ

ნამცხვარი არ შეყავისფერდება.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფორთოხლის მაფინები