მანდარინის ხილფაფა

შემადგენლობა:

მომზადება:

3 კგ მანდარინზე ავიღოთ 3 კგ შაქარი. მანდარინის ყვითელი კანი ჩავახეხოთ შაქარში. კანგაცლილი მანდარინები დავსრისოთ ხის კოვზით, ჩავყაროთ შიგ შაქარი და დავტოვოთ ასე მეორე დღემდე.

მეორე დღეს ეს მასა დავასხათ სამურაბე ჭურჭელში და 30-40 ვადუღოთ.

 ნელთბილი ჩავასხათ ქილებში და თავი მოვუკრათ გაციების შემდეგ.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

დესერტი ზეფირით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი