შემადგენლობა:
მომზადება:
გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. მანდარინი გაფცქვენით და ლებნებად დაყავით. ლებნებს ფრთხილად შეამოაცალეთ კანი.ათქვიფეთ კარაქი, კვერცხი და შაქარი. დაუმატეთ არაჟანი და მანდარინის ლებნები. შეურიეთ ფქვილი, სახამებელი და ცომის საფხვიერებელი. ჩაასხით ცომი ფორმაში და აცხვეთ 40 წთ. გააგრილეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრა.
ყაბაყის და შოკოლადის ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი