შემადგენლობა:
მომზადება:
თავდაპირველად მაკარონს მოვხარშავთ და ასე გავაჩერებთ. ცალკე ქვაბში ხორცი მოვხარშოთ, მერე კი ხორცსაკეპ მანქანაში გავატაროთ. ეს ხორცი ჩავყაროთ მაკარონთან ერთად, პომიდორი ჩავხეხოთ და დანაყული ნიორი ჩავყაროთ, მარილითა და პილპილით შევაზავოთ და ცოტა ხანი კიდევ გავაჩეროთ ცეცხლზე, რომ წამოდუღდეს.
გრილზე შემწვარი სოსისი |
ეს ხო ფაქტიურად პაფლოტსკია,უბრალოდ პომიდორიაქვს დამატებული.ცოტა ყვითელი ყვავილი და ოდნავ მუაკატი როდავამატოთ უფეო გემრიელი და ეფექტურია.