შემადგენლობა:
მომზადება:
სოკო წვრილად დავჭრათ, დავასხათ წყალი და დავდგათ ცეცხლზე, ვხარშოთ 30 წუთი.
სოკოს დავუმატოთ ცოტა ნახარში, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და განვაგრძოთ მზადება
როცა წყალი დაშრება, დავუმატოთ კარაქი და ზეთი, რომ მოიშუშოს.
3-4 წუთში დავუმატთ დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ნიორი.
როცა ბოსტნეული მოიშუშა, დავაყაროთ წიწაკა, ხმელი რეჰანი, დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში, ამოვურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
ატრია მოვხარშოთ მდუღარე მარილიან წყალში და გადავწუროთ.
ატრიას შევურიოთ ცოტა ცხიმი (სასურველია ზეითუნის ზეთი) და ზედ დავადოთ სოკო.
ბადრიჯანი არაჟნით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი