შემადგენლობა:
მომზადება:
მაკარონი მოვხარშოთ 3 ლიტრ მარილიან წყალში და გადავავლოთ წყალი. პომიდორს დავასხათ
მდუღარე, მოვაშოროთ კანი,თესლები, რბილობი დავჭრათ გრძლად. ხახვი დავჭრათ კუბიკებად
და მოვშუშოთ ზეთში, ჩავამატოთ მწარე წიწაკა და ცოტა წყალი. მოხარშული მაკარონი
გადავიტანოთ ტაფაში ხახვთან, მოვასხათ პომიდორი,ხაჭო და დავოვოთ ცეცხლზე 2-3 წთ.
კიევური კატლეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი