მაიონეზი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფაიფურის  ჭურჭელში მოვათავსოთ უმი კვერცხის გული, დავუმატოთ მარილი, ხის ნიჩბით განუწყვეტლივ

ვურიოთ ( თუ გვსურს, რომ საწებელი იყოს უფრო ცხარე, მაშინ ჩავურიოთ 1/4 ჩ.კ მდოგვი) და თან დავუმატოთ

თითო ჩ.კ მცენარეული ზეთი . როცა კვერცხისა და ზეთის ნარევისგან წარმოიქმნება ერთგვაროვანი მასა,

დავასხათ ძმარი ან ლიმონის წვენი და კარგად ავთქვიფოთ. მზა საწებელს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის

სისქე.

მაიონეზი

3.8 (75%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ნიგვზის საწებელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი