მომზადება:
მოხერხებულ ჭურჭელში მოვათავსოთ უმი კვერცხის გული, მდოგვი, დავუმატოთ მარილი და ავთქვიფოთ. შემდეგ დავუმატოთ თითო-თითო ჩაის კოვზი ზეთი და კარგად ავთქვიფოთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. დავუმატოთ ძმარი. თუ მაიონეზი ძალიან სქელი გამოვიდა, შეგვიძლია დავუმატოთ 1 ჩაის კოვზი თბილი წყალი. მაიონეზის მომზადება შეიძლება მდოგვის გარეშეც. უფრო ნაზ ფემოს მიიღებთ.
კიტრის და სიმინდის სალათი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი