შემადგენლობა:
მომზადება:
წითელი ლობიო გავაჩეროთ, მოვხარშოთ, გადავწუროთ წყალიი, გავაციოთ და გავატაროთ ხორცსაკეპ
მანქანაში. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვხრაკოთ ზეთში. ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში და
წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, მოხრაკული ხახვი,მარილი,პილპილი და მოვასხათ 50 გრ ლობიოს
ნახარში. ყველაფერი კარგად გადავურიოთ და მივიტანოთ სუფრაზე.
შემწვარი ღორის ხორცი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი