მომზადება:
ჩვეულებრივი წესით მოხარშული 300 გ ლობიოს ნახარში გადავწუროთ, მარცვლები კარგად აცსრისოთ,ავლესოთ 2 ცალი კვერცხი რძეში ან თბილ წყალში დამბალი 100 გ თეთრი პურის გულში ავურიოთ ლობიოს, შევანელოთ მარილით და დანაყილი შვი პილპილით. შემდეგ დავყოთ კვერცხისოდენა ნაწილებად, თიტეოული დავამრგვალოთ, გავაბრტყელოთ,ამოვავლოთ დანაყილ ორცხობილაში და ორივე მხრიდან შევწვათ ზეთში.
კარტოფილის პიურე არაჟნით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი