შემადგენლობა:
მომზადება:
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, წვენი გადავწუროთ, დავნაყოთ ნიგოზი, მარილი,გამოვხადოთ
ზეთი და ცალკე ჭურჭელში შევინახოთ.წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი შავი პილპილი, ახალი ქინძი,
წიწაკა, დარიჩინი, მიხაკი ყვითელი ყვავიი, ყველაფერი ეს კარგად ავრუიოთ ლობიოში. გავაკეთოთ
პატარ-პატარა გიფთები, დავაწყოთ თეფშზე, თითოეული გუფთა ჩავაღრმავოთ, ჩავასხათ შიგ გამოხდილი
ზეთი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.
ბადრიჯანი პომიდვრით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი