შემადგენლობა:
მომზადება:
ლორი თუ ძალიან მარილიანია, წამოვადუღოთ და წყალი გადავღვაროთ, თავიდან დავასხათ წყალი,
დავუმატოთ ლობიო და მოვხარშოთ. როდესაც ლორი მოიხარშება, ამოვიღოთ, ლობიოს დავუმატოთ
დაჭრილი ნიახური, დაფნის ფოთლები და 2 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი. ლორი წვრილად დავჭრათ,
დავაყაროთ დარჩენილი წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვშუშოთ.
მზა ლობიო ჩავზილოთ, დავუმატოთ აჯიკა,ნიორი, ლორი, ქინძი და რამდენიმე წუთი ვადუღოთ.
ლეჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი