ლობიანი

შემადგენლობა:

ცომისთვის:

გულსართისთვის:

მომზადება:

თბილ წყალში გავხსნათ საფუარი და მოვზილოთ ცომი. დავდგათ სითბოში, რომ ამოვიდეს. ცომი სულ ცოტა ორჯერ უნდა ჩაიზილოს. ლობიოს დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. როცა გამზადდება, გადვუწუროთ წყალი, ჩავზილოთ,მოვაყაროთ სუნელები,მარილი,წვრილად დაჭრილი მწვანილები და ზეთში მოხრაკული ხახვი. ამოფუებული ცომი ავყოთ საშუალო გნდებად. გავაბრტყელოთ,შუაში ჩავდოთ ლობიოს გული,მოვუკრათ თავი ხინკალივით,კარგად გავაბრტყელოთ და შევწვათ ორივე მხრიდან.გამზადებულ ლობიანს გადავუსვათ სამარხვო მარგარინი.

ლობიანი

3.3 (66.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჭვავის პური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი