ლიმონის ჟელე

შემადგენლობა:

მომზადება:

შაქარი, კარაქი და მარილი ავურიოთ ერთმანეთში კარგად, დავამატოთ 3 ც კვერცხის გული და 2

ც კვერცი, კარგად ავთქვიფოთ,  დავამატოთ 3 ც ლიმონის ცედრა და წვენი, კარგად ავურიოთ.

მიღებული მასა მოვათავსოთ ქვაბში,  დავდგათ ცეცხლეზე, დაახლოებით 10 წთ. შემდეგ გავაციოთ და

გამოვიყენოთ ნამცხვრებისთვის და სხვადასხვა დესერტისთვის.

ლიმონის ჟელე

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

გოგრის ნამცხვარი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი