გთავაზობთ ლეღვის მურაბის რეცეპტს!
მომზადება:
გარეცხეთ და დაჩხვლიტეთ თეთრი მაგარი და პატარა ზომის ლეღვი, დაასხით მდუღარე წყალი, ადუღეთ 5 წთ.
შემდეგ ეს წყალი გადაღვარეთ. გააკეთეთ სიროფი კილო ლეღვზე, კილო შაქრისა და ჭიქა წლისგან, ჩადეთ
ლეღვი, გააჩერეთ 3 საათი.
მოხარშეთ თავღია ტასტში ნელ ცეცხლზე 15-15 წუთი სამჯერ. შუალედებში გააგრილეთ წვენი გაწურეთ.
ატმის სავარინი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი