”კულიჩი”

მომზადება:

ერთად აურიეთ 2 ჭიქა რძე, 1/4 ჭიქა საფუარი, 4 ც კვერცხის გული, 1/4 ჭიქა კარაქი, 1 ც ლიმონის კანი, 2/3

ჭიქა ქიშმიში, 1/2 ჩ.კ დარიჩინი, 4/5 ჭიქა პურის ფქვილი, კარგად აზილეთ, დაუმატეთ ამოყვანილი

4 ც კვერცხის ცილა. ცომი თუ თხელი გამოვა, დაუმატეთ ფქვილი.

დააფარეთ თბილად. როცა ცომი კარგად აიწევს, დაამრგვალეთ და გამოაცხვეთ ღუმელში საშუალო

ტემპერატურაზე.

”კულიჩი”

5 (100%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის ღვეზელი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი