შემადგენლობა:
მომზადება:
შესაძლებელია, ნებისმიერი თევზი გამოიყენოთ და კალმახივით შეიზავოს. თევზი ფხებისგან გაასუფთავეთ და დააქუცმაცეთ. დაჭერით თხლად ხახვი, ქინძი და აურიეთ თევზთან ერთად. ცალკე მოამზადეთ შემდეგი მასა: ზეთი, აჯიკა დ მარილი შეურიეთ ერთმანეთში. შემდგომ კარგად შეზავების შემდეგ თქვენ თვითონ უნდა განსაზღვროთ, დასამატებელია თუ დასაკლებია აჯიკა ან მარილი. შემდეგ ჩვეულებრივ კუბდარის ცომში ჩადეთ ეს მასა და შედგით ღუმელში.
შემწვარი თევზი |