შემადგენლობა:
მომზადება:
4 კგ კარგი ხარისხის კომში გადავარჩიოთ სამურაბედ, გავფცქვნათ, დავჭრათ სასურველ ფორმებად და ჩავყაროთ ცივ წყალში. კომშის ნაფცქვენი მოვხარშოთ წყალში, გამოვწუროთ. ამ ნახარშს წყალში ჩავყაროთ 4 კგ შაქარი და მოვხარშოთ თხელი სიროფი. მომზადებულ სიროფში ჩავყაროთ კომშის ნაჭრები და ვხარშოთ მანამ, სანამ მზად არ იქნება, ე.ი სანამ კომშიც და მისი შესქელებული სიროფიც გამჭირვალე და მოწითალო ფერის არ გახდება.
ბურთულები გარგრის ჩირით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი