კვერცხიანი ღვეზელები

შემადგენლობა:

ცომი:

შიგთავსი:

მომზადება:

თბილ წყლაში გავხსნათ საფუარი, დავამატოთ მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი, მომზადებულ ცომს გადავაფროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით. შემდეგ მომზადებული ცომი დავყოთ პატარა ნაწილებად, გავაბრტყელოთ, თითოეულში მოვათავსოთ მომზადებული შიგთავსი, მივცეთ პერაშკის ფორმა და შევწვათ ღრმა ტაფაზე დიდი რაოდენობის ადუღებულ ზეთში.

 

შიგთავსის მომზადება:

მოხარშული კვერცხი დავჭრათ კუბიკებად, დავამატოთ ხაჭო ან ყველი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა და მწვანე ხახვი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ.

 

 

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ფუნთუშები ნუშით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი