შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი მოვხარშოთ,გადავწუროთ წყალი, რომ გაცივდება, გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში მწვანილთან და
ხახვთან ერთად. შევაზავოთ პილპილით, მარილით და მოვხრაკოთ ცოტაოდენ ცხიმში. ბრინჯი ცალკე
მოვხარშოთ მარილიან წყალში, გადავიტანოთ საწურზე და გადავავლოთ ცივი წყალი. შევურიოთ ფარშს და
ყველაფერი ერთად მოვხრაკოთ ზეთიან ტაფაში. კვერცხი მოვხარშოთ, გავჭრათ შუაზე და ამოვაცალოთ
გულები. ხორცის ფარში ჩავაწყოთ კვერცხის ცილაში და მივიტანოთ სუფრასთან.
ბრინჯის სალათი |
კმაყოფილი ვარ მე
მაგარიაააააააააააა მარწყვის ტორტი