შემადგენლობა:
მომზადება:
მოხარშეთ კვერცხი, გაფცქვენით, გაჭერით შუაზე და ამოიღეთ გული. ცალკე თეფშზე ჩანგლით დასრისეთ
კვერცხის გული. გატარებული ნიგოზი, ძმარი, დასრესილი კვერცხის გული, დაჭრილი ქინძი კარგად შეურიეთ
ერთმანეთს. დაუმატეთ ბროწეულის მარცვლები, პილპილი და მარილი. ნიგვზიანი მასას მიეცით ბურთულების
ფორმა და ჩადეთ გაჭრილი კვერცხების ცილებში კვერცხის გულის ნაცვლად.
პომიდორი არაჟნით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი