შემადგენლობა:
მომზადება:
წიწიბურასა და ბრინჯს ცალ-ცალკე მოვხარშავთ. შემდეგ ერთმაეთში ავურევთ და ხორცსაკეპ მანქანაში გავატარებთ ან დავჭყლიტავთ ( როგორც უფრო მოსახერხებელი იქნება). შემდეგ წყალში დამბალ შავ პურს, გატარებულ ნიორს და მწვანილებსაც დავუმატებთ. კვერცხს დავახლით და მარილითა და წიწაკით შევაზავებთ. სასურველ ფორმებს მივცემთ, ფქვილში ამოვავლებთ და ტაფაზე შევწვავთ.
ხაშლამა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი