სამარხვო ხინკლის რეცეპტი კარტოფილით !
შემადგენლობა:
მომზადება:
გულსართი:
მოხარშეთ კარტოფილი, გაფცქვენით და გაატაეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დაამატეთ წვრილად დაჭრილი მოშუშული ხახვი,პილპილი,მარილი და აურიეთ.
ცომი:
ჯამში გააკეთეთ ფქვილის ჻ა, მოაყარეთ მარილი, ჩაასხით 0.4 ლიტრი ნელთბილი წყალი და მოზილეთ მაგარი ცომი.
გააბრტყელეთ ცომი თხელ ფენად, დაჭერით მრგვლად.ცომის ყოველ ნაჭერს დადეთ 1ჩ.კ კარტოფილის გულ;სართი და მოახვიეთ. მოზრდილი ქვაბით აადუღეთ წყალი, ჩაამატეთ მარილი და მდუღარეში ჩაყარეთ ხინკალი, ფრთხილად მოურიეთ ხის კოვზით, რომ არ მიიკრას. ადურეთ 5-7 წუთი და ამოიღეთ გაშლილ ლანაგაზე. სუფრაზე მიტანის წინ მოასხით გამდნარი მცენარეული ცხიმი.
აჯაფსანდალი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი