შემადგენლობა:
მომზადება:
საცხობ ფირფიტას და პერგამენტის ქაღალდს წაუსვით ზეთი, პერგამენტი ქაღალდი ჩააფინეთ საცხობ
ფირფიტაში. რძის მაგვარი კრემი და კარაქი გავადნოთ ერთად. ქვაბში ჩავასხათ
3 ს.კ წყალი, სიმინდის სიროფი, შაქარი, მოვურიოთ და მოვადუღოთ სიროფი.
როცა კარგად ადუღდება, ჩავამატოთ კარაქიანი მასა ნელ-ნელ
ვურიოთ. მიღებული მასა ჩავასხათ საცხობ ფირფიტაზე და დაახლოებით
20 წუთი ვაცადოთ სანამ გაცივდება.გაციების შემდეგ დავჭრათ კარამელები ოთკუთედებად
და ამოვავლოთ შოკოლადში ( შოკოლადის ფილა და კარაქი გავადნოთ ერთად).
შოკოლადი თხილით |